Bugaboo Buffalo Classic

Barnvagnsträsket är ju inte alltid helt enkelt, jag och Daniel kollade runt länge innan vi hittade en vagn som båda två ville ha. Jag var länge inne på en Stokke Trailz, men Daniel avskydde den, och till slut så bestämde vi oss för en Bugaboo Buffalo Classic istället. Den är nu beställd och kommer troligen levereras om en drygt månad. Just Classic-modellen är en limited edition variant, där även liggdelen går i den färg man valt, och inte är svart som på den vanliga Buffalon, samt att fodret är quiltat. Även om det inte är dags för den lille att komma ut än, så känns det himla kul att köpa in lite grejer redan nu. Vi har redan bestämt oss vilket rum som ska bli barnrum, och det ska bli så roligt att få fixa i ordning det och dekorera med tiden. Det går inte mycket pengar alls åt shopping just nu, mest sparande till alla bebissaker och möbler som kommer behövas i framtiden. 
 

Mammis

Sååååå fin!!

Svar: Du får komma och provköra någon dag ;)
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI