60-årsfest i Grekisk anda

 
Min fantastiska svärfar fyllde 60 år i förra veckan. Det firade vi stort med att åka till Greklan en vecka, en vecka i paradisets tecken. Vi var på ön Karpathos, på ett helt fantastiskt hotell som heter Alimounda Mare. Vi mest solade och badade hela tiden, tog det lugnt och åt en massa god mat. Jag hade aldrig varit i Grekland innan, och blev verkligen positivt överraskad.
 
I går så hade mina svärföräldrar födelsedagsmiddagen här hemma i Sverige, och hade då en födelsedagsmiddag i Grekisk anda, inspirerade av resan vi precis kommit hem ifrån. Massa god mat och gott sällskap, hann till och med knäppa några bilder innan allt åts upp. Maten jag publicerat här ovan och nedan är dock en tiondel av all annan god mat som också serverades denna kväll.
 
Från det ena till det andra, snart blir det tacos här hemma. Kycklingtacos med fajitakryddor, så himla gott. En av mina favoriträtter till och med, kan äta det flera gånger i veckan. Nyss så var här en massa barn och sålde jultidningar, och jag är ju så svag för dessa små söta varelserna, så jag köper ju av varenda en som kommer och ringer på. Nackdelen då med att bo i hus, är att det kommer en hel del barn med jultidningar, och det har bara börjat.. Plånboken blir ju sådär glad.. Men barnen blir lyckliga i alla fall, och jag sålde själv jultidningar som liten, så jag vet hur mycket man sliter för att få den där premien man så gärna vill åt.
 
Nu, tacos! Hoppas ni får en fin kväll allihopa.
 
 

Elin

Åh, vad gott!

Svar: Supersmarrigt :)
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI