Hymn for the weekend

God eftermiddag på er, hoppas allt är bra med er. Efter - på riktigt - 6 dagar sängliggandes, så är jag nu äntligen på fötterna igen. Ett av mina sista inlägg innan jag föll ner i feberfrossan handlade ju just om att jag inte tänkte bli sjuk, och tji fick jag.. Har legat helt apatisk med hög feber, igensvullen hals och bihåleinflammation hela veckan. Igår tog jag mig äntligen upp igen och iväg till jobbet, frihet! Känns som alla är sjuka nu, och antar att mitt immunförsvar är lägre än lägst just nu, så jag hoppas att det här var enda gången under hela graviditeten som jag behövde vara såhär sjuk.
 
Idag har vi varit uppe med tuppen, tagit in alla utemöbler och rensat här hemma. Snart ska jag in i duschen en sväng för att sedan åka vidare på kräftskiva hos pappsen. Ska bli väldigt mysigt - och gott! 
Önskar er alla en trevlig kväll, så hörs vi snart igen.
 

Bugaboo Buffalo Classic

Barnvagnsträsket är ju inte alltid helt enkelt, jag och Daniel kollade runt länge innan vi hittade en vagn som båda två ville ha. Jag var länge inne på en Stokke Trailz, men Daniel avskydde den, och till slut så bestämde vi oss för en Bugaboo Buffalo Classic istället. Den är nu beställd och kommer troligen levereras om en drygt månad. Just Classic-modellen är en limited edition variant, där även liggdelen går i den färg man valt, och inte är svart som på den vanliga Buffalon, samt att fodret är quiltat. Även om det inte är dags för den lille att komma ut än, så känns det himla kul att köpa in lite grejer redan nu. Vi har redan bestämt oss vilket rum som ska bli barnrum, och det ska bli så roligt att få fixa i ordning det och dekorera med tiden. Det går inte mycket pengar alls åt shopping just nu, mest sparande till alla bebissaker och möbler som kommer behövas i framtiden. 
 

Förkylningstider

God kväll. Hoppas att ni haft en fin start på veckan. Själv känner jag mig lite halvkass idag, går en hel del sjukdomar på jobbet just nu och jag känner att med mitt immunförsvar så dröjer det väl inte länge förrän jag åker på det jag med. Kände mig lite febrig och hängig igår eftermiddag, låg till sängs hela kvällen och sträckkollade årets Paradise Hotel. Dock så vaknade jag upp betydligt piggare i morse, som tur var, men under slutet på dagen idag på jobbet så mådde jag lite sämre igen. Så jag håller tummarna för att jag inte blir sämre bara, så ska jag nog kunna rida ut det här lilla viruset på bästa sätt.
 
Är inte den som klarar av att ligga hemma sjuk och inte göra någonting, jag vill gärna till jobbet hur dåligt jag än mår, även om det inte funkar alla gånger. Jag är lite av en jobbnarkoman på det sättet att jag längtar tillbaka till jobbet om jag varit ifrån det för länge. Nu under sista veckan under semestern så kände jag att jag inte klarade en enda dag till ledigt, utan ville bara tillbaka till jobbet för att göra nytta igen. Det är självklart även för att jag trivs så himla bra på mitt jobb, med mitt team och mina kollegor och chefer. 
 
Så nej, det blir ingen sjukdomsresa här inte, ska strax krypa ner i sängen och sova mig frisk. Hoppas att alla får en fortsatt härlig måndag, och att ni lyckats hålla er friska i dessa förkylningstider. Sjuka eller ej, här kommer även två nya favoriter från Darin, helt lagom mysiga låtar.