Weekend

Godkväll på er, hoppas ni haft en fin helg. Min har varit fylld av både trevligheter med familj och vänner.
 
FREDAGEN spenderades först på jobbet såklart, därefter hämtade vi upp min bror och åkte hem till oss och åt pulled pork tacos. Jag är så himla trött på fredagskvällarna så jag gick och la mig rätt så snabbt efter maten (tråkigaste sällskapet), medan killarna spelade tv-spel. Som jag skrivit tidigare är det väldigt kul att min bror och hans sambo flyttat "hem" igen, och att vi kan träffas spontant och bara hänga.
 
LÖRDAGEN invigdes med sconesfrukost, Daniel hoppade ur sängen lite tidigare än mig och gjorde lördagsfrukost, så mysigt! Vid lunch kom mamma och hennes man förbi med lite fika och umgicks med oss tills vi därefter begav oss till min syster på kalas. Jag har en äldre halvsyster som fyller 42 nu i nästa vecka, och då hennes son även fyllde 7 förra veckan så hade de ett gemensamt kalas nu i lördags. Väldigt mysigt både fikabesöket och därefter fikakalaset, var fylld av socker efter alla bakverk jag satte i mig där och då. Lördagskvällen spenderade vi vidare hos våra grannar och goda vänner, som precis fått en liten pojke. Endast två veckor gammal, och jag blev verkligen helt kär i den lilla krabaten. Det är så påtagligt nu när vi själva väntar en liten kille, och jag har verkligen blivit blödigare och blödigare ju mer den här graviditeten pågått. Så lördagen avslutades även den på bästa sätt, med goda vänner, gullig bebis och god mat.
 
SÖNDAGEN har vi nu även den förgyllt med nära och kära. Det har varit så himla fint väder här, jag och Daniel var ute och promenerade i solen förut idag, och trots de svala 7 grader som termometern visade i skuggan, så var det riktigt varmt i solen. Jag har idag även hunnit med en tupplur och lite fix här hemma, innan vi begav oss till Daniels farmor på middag i Italiensk anda. Daniel har ju en den av släkten i Italien, och Daniels farmor hade nu varit där en sväng och hälsat på och då tagit med sig en massa Italienska delikatesser hem, som vi andra nu fick smaka. Väldigt trevligt! 
Vi avslutar nu denna helg och kväll i soffan, Daniel kollar på sin Amerikanska fotboll och jag slösurfar på datorn.
 
Är himla tacksam för den här helgen, och alla som vi spenderat den med, samt önskar er alla där en fortsatt fin kväll!