Walk in closet

Igår så rensade jag lite i garderoben, jag hör ju tyvärr till den delen som shoppar mer än vad jag rensar, och då så får jag ha sådana här "rensdagar" då jag rensar bort massssor av saker. Tog lite bilder på vår walk in closet, nu när jag ändå städat den lite. Tog bara bild på min favoritsida dock, den som är helt min, vilket täcker ungefär 1/3 av hela garderoben. All interiör är från IKEA, där de har så himla smarta garderobslösningar.
 
Vi har ju tre sovrum, varav ett rum kommer bli vårt nya barnrum, sedan har vi det tredje rummet som vi gjorde om till walk in closet när vi flyttade in. Får vi fler barn i framtiden så ryker ju även det här rummet tyvärr, så det känns lite vardagslyxigt nu, att kunna ha ett helt rum fullt med kläder och skor. Har även min sminkhörna i det här rummet, med mitt sminkbord och allt som tillhör. Daniel fick sitt gym och jag fick min walk in closet + sminkhörna.
 

Sanna

Åh gud så drömmigt 😍

Svar: Fina Sanna!
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI