Mindre än hundra dagar kvar

Hej på er, hoppas att ni haft en fin vecka. Tidigare denna veckan så gick vi från tresiffrigt till tvåsiffrigt gällande nedräkningen till beräknat förlössningsdatum, känns helt galet vad dessa sex första månaderna har gått fort. 
Magen växer så det knakar, och övriga kroppsdelar med den. Alla mina bh:ar är alldeles för små, jag som alltid önskade mig större bröst under hela min uppväxt, nu så önskar jag istället att de slutar växa, helst igår. Jag tycker inte att utbudet av mammabyxor är speciellt stort, eller vackert, så jag kör bara på strumpbyxor, klänningar och kjolar med en hel del elastan i. Hoppas att jag kan fortsätta med det hela graviditeten, för det är himla smidigt.
 
Har tidigare inte känt av hormonerna allt för mycket, möjligen att jag känt mig mer harmonisk än vanligt, men de senaste dagarna har jag verkligen känt mig som en berg och dalbana när det kommer till humöret, lite som vädret här. Ena dagen är det strålande sol, och nästa - som idag - är det grått, deppigt och inte alls mysigt. Kanske ändras mitt humör i takt med vädret? Blir en lång och mörk höst i så fall, ha ha.
 
Denna helgen har vi för övrigt mest tagit det lugnt, i fredags hade jag och min vän Nina idolmys här, igår fick vi besök av Daniels bästa vän Robin och hans 2,5 åriga son och idag ska vi, om några timmar, iväg på middag hos min mamma och hennes man. Allt som allt, en väldigt mysig helg. Hoppas att ni haft en minst lika mysig helg, och får en fortsatt fin kväll.
 

Mammis

<3 <3 <3

Sanna

Alltså wow, jag är verkligen så himla nyfiken på den lille killen. Och förstår att ni är oerhört förväntansfulla. Så himla mysigt! Blir helt varm i kroppen, hihi!

Svar: Gulle dig! <3
Ella Sevieri

Frida G Svensson

så spännande ändå att tiden närmar sig allt mer. HUmöret kan gå upp och ner, det viktigaste är att man är snäll mot sig själv och tillåtande!

Svar: Ja det går med en himla fart :) Visst är det så, även om man inte alltid lever som man lär.
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI