Min kärlek

God kväll, hoppas att ni alla haft en fin veckostart. Jag har själv haft en riktigt bra dag, bortsett från denna trötthet som jag nog aldrig riktigt kommer vänja mig vid. Efter två någon gång så är det som om min mat och sovklocka ringer till, dags för att sova. Gäspar mig igenom de sista timmarna på jobbet, hur mycket jag än har och göra. Graviditeten tillför en hel del trötthet, men även en hel del annat fint. Jag känner den lille typ hela tiden just nu, han sparkar hej vilt och gör en massa kullerbyttor där inne, det är himla mysigt.
 
Vi gick in i vecka 25 denna veckan, magen bara växer och växer, och min kärlek med den. En anledning till att jag älskar den lilla varelsen i min mage, är för att jag älskar hans pappa något så enormt mycket. Det bästa med att vi ska få ett barn tillsammans, är just för att det är min stora kärleks barn jag bär på. Min andra halva, min själsfrände och bästa vän. Han har gjort så mycket för mig under denna graviditeten, och underlättar så mycket han bara kan. Att föda en liten mini-Daniel, en kopia av mannen jag älskar så högt, kommer vara det mest magiska jag någonsin kommer att få vara med om. Det är fantastiskt vad livet kan bjuda på, och jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det liv jag lever idag, med denna man som ständigt gör mig nykär på nytt.
 

Mammis

Ni är såååå fina, a perfect match! <3

Svar: <3<3<3
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI