Budgetkap rund kudde

Jag har länge letat efter en rund sammetskudde med knapp i mitten, och helt plötsligt så dök den upp i mitt flöde på Instagram, bara sådär. Inte nog med det, den kostade bara 49 kr - hos Rusta! Snacka om ett riktigt budgetkap. Den fanns dock inte i allt för många färger, när jag var inne och köpte denna så fanns den i orange, vinröd och grå. En grå fick det bli, och den gör sig så fin här hemma i vardagsrumssoffan. Om vi nu ska tala om budgetkap så köpte jag en superfin fjäderlampa på Clas Ohlson här om dagen också, till barnrummet, måste bara visa den för er här nu någon dag.
 

Maggiesskafferi

Den var verkligen jättefin. Gillar färgen:)

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI