2017's bästa hudvårdsprodukter

Jag har nog tipsat er om samtliga produkter nedan tidigare, men nu inför höstrusket och minusgraderna så är hudvård viktigare än någonsin. Här nedan har jag samlat mina absoluta fem favoriter, varav en produkt dock är lite mer en bonusprodukt än nödvändig när det kommer till hudvårdsrutinerna.
 
Mina topp tre produkter är de alla från Sensai. Jag tvättar alltid bort sminket med Sensai Silky Purifying Creamy Soap, den stora tuben näst längst till vänster. Det är en superdryg tvål som effektivt tvättar bort allt smink, även mascara, utan att torka ut huden över huvud taget. Därefter kör jag Sensais Lotion (den rosa flaskan), som är som ett superåterfuktande vatten som jag baddar på i ansiktet med hjälp av händerna, och avslutar sedan med Sensais Emulsion (den vita flaskan), som även den är superåterfuktande och går snabbt in i huden utan att kladda eller lämna efter sig en fet yta. De två sista stegen kör jag varje morgon och kväll, och de här mirakelprodukterna räddade min hy förra vintern, då jag fick tips om dem från en kollega. Dessa produkter är rena paradiset för en yttorr hud, och gör verkligen underverk - på riktigt!
 
En gång i veckan kör jag Emma S Treatment Enzyme Peel (tuben längst till höger). En syramask som man endast ska ha på i ansiktet i en minut. Jag tar alltid på den innan jag ska sova, sköljer av den efter dryga minuten och återfuktar sedan ordentligt. Syran ser till att döda hudceller försvinner samt att porerna minimeras. Jag har använt mig av denna mask i ett år nu, och jag fullkomligt älskar den, kör ingen annan peeling vid sidan av då denna masken fixar allt. Observera att syra inte är för alla hudtyper, det gäller att prova sig fram. Jag har dock en rätt så känslig hy och min hud älskar denna mask. Bli inte heller rädd när du använt masken och sedan är knallröd i ansiktet i någon timma därefter, det är helt normalt så länge det inte gör ont.
 
Sist men inte minst, min favorit BUS, från Loréal. Fabulous Elixir Self-Tanning. Jag blir verkligen superblek om vintern, och är då ett stort fran av brun utan sol, men är superkräsen när det kommer till resultatet. Blev även tipsad om den här, och det är jag himla glad för. Denna BUS'en tar jag på i ansiktet och ner på bröstet ungefär en timma innan jag ska sova, sedan så sover jag med den på hela natten (brukar byta till ett mindre fint örngott ifall det skulle färga av), och sedan är jag betydligt brunare (utan gul) morgonen därpå. Färgen är lagom brun, riktigt hållbar och blir inte fläckig alls. Inte alls nödvändigt för att hålla hyn återfuktad och glad, utan bara en ren bonus när man känner sig som mest genomskinlig.