Louis Vuitton Pochette Metis

Hej på er, alla stackare som tittat in här varje dag. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro! Jag försvinner ju tyvärr lite då och då, när det händer en massa andra roliga saker i livet, så glöms datorn helt enkelt bort, och då bloggen med den. Men nu är det sommar här i Göteborg, och med den kom en massa inspiration och en längtan tillbaka till bloggen.
 
Jag börjar min återkomst med mitt senaste och mest fantastiska inköp. Min Louis Vuitton Pochette Metis. Så länge som jag suktat efter denna, och den är nu äntligen min. Den är helt perfekt i storleken, har tre stora fack och ett mindre på baksidan. Just nu är den är slut i hela Europa, och Sverigebutiken har en väntetid på +10 veckor för att få den i handen. Jag kan ju dock förstå varför den är så poppis, då jag är helt nerkärad i den. För mig är denna väskan ren perfektion.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI