Catch up

Hej på er, hoppas att ni alla har en fin fredag! Det var ju ändå ett tag sedan som jag skrev ett par rader, om man bortser från gårdagen. Så vad har hänt sedan sist? Allt och inget, har haft en fantastisk vår och försommar, jag vill dock nämna två saker under det här "blogg-uppehållet" som jag kommer att minnas förevigt.
 
Min mamma gifte sig med sin Ulf. Bröllopet var litet men fint, min mamma var vacker som en dag. Fantastiskt fin ceremoni, supergod mat därefter och dagen till ära så lyste solen starkare än någonsin. Brudparet gick ut ut till låten All your need is love, vilket är så sant. Kärlek är verkligen allt.
 
 
Jag har sett Hans Zimmer live. Nu i helgen så var jag och Daniel uppe i Stockholm. Vi tillbringade helgen med våra älskade och saknade vänner där uppe, samt påbörjade vår minisemester med att under torsdagskvällen se Hans Zimmer live i Globen. M A G I ! Det var heeelt fantastiskt. Hans Zimmer är min musikgud, och att få se och höra hans mästerverk live var en av de mäktigaste grejerna jag gjort det här året.
 
I övrigt så har jag även gjort en massa annat kul, min bästa vän Jennifer var nere hos mig för snart en månad sedan, jag har även ätit många goda middagar med nära och kära, senast igår så hade jag tjejerna från mitt team här på taco/vin-kväll inklusive kubb-turnering. Jag hoppas att sommaren fortsätter på precis detta sätt, då det känns som att det här året bara blir bättre och bättre för varje dag som går.

Mammis

<3 <3 <3