Dröm-loafers

Jag bloggade ju för ett tag sedan om ett par loafers som jag beställt hem från Asos, jag behöll dock inte dem då de var stela och såg väldigt "billiga" ut. Leta vidare och fann dessa nedan från Topshop, vilket jag är så glad för idag. Bästa vardagsskorna! Skinnet är supermjukt och följsamt, och de är så himla fina på. De är något små i storleken, så jag tog en storlek större än normalt, samt att de färgar av sig svart färg på hälarna. Men bortsett från det så är de inget annat än de mest perfekta loafers jag provat.
 
 

Catch up

Hej på er, hoppas att ni alla har en fin fredag! Det var ju ändå ett tag sedan som jag skrev ett par rader, om man bortser från gårdagen. Så vad har hänt sedan sist? Allt och inget, har haft en fantastisk vår och försommar, jag vill dock nämna två saker under det här "blogg-uppehållet" som jag kommer att minnas förevigt.
 
Min mamma gifte sig med sin Ulf. Bröllopet var litet men fint, min mamma var vacker som en dag. Fantastiskt fin ceremoni, supergod mat därefter och dagen till ära så lyste solen starkare än någonsin. Brudparet gick ut ut till låten All your need is love, vilket är så sant. Kärlek är verkligen allt.
 
 
Jag har sett Hans Zimmer live. Nu i helgen så var jag och Daniel uppe i Stockholm. Vi tillbringade helgen med våra älskade och saknade vänner där uppe, samt påbörjade vår minisemester med att under torsdagskvällen se Hans Zimmer live i Globen. M A G I ! Det var heeelt fantastiskt. Hans Zimmer är min musikgud, och att få se och höra hans mästerverk live var en av de mäktigaste grejerna jag gjort det här året.
 
I övrigt så har jag även gjort en massa annat kul, min bästa vän Jennifer var nere hos mig för snart en månad sedan, jag har även ätit många goda middagar med nära och kära, senast igår så hade jag tjejerna från mitt team här på taco/vin-kväll inklusive kubb-turnering. Jag hoppas att sommaren fortsätter på precis detta sätt, då det känns som att det här året bara blir bättre och bättre för varje dag som går.

Mango levererar drömskor

Sedan jag sist skrev så har jag hittat två par favoritskor som nu pryder skohyllan så fint här hemma. Ett utav paren är dessa godingarna nedan från Mango. Så himla fina med ett par ljusblå ankeljeans, och till allt annat med egentligen. De är superbekväma då klacken varken är för hög eller för smal. De är lite små i storlekarna, jag gick upp en storlek, och sulan under är egentligen mest passande för inomhusbruk, så en omsulning kan nog behövas efter ett par användningar. Återkommer med del två av favoritskorna imorgon.