The Vampire Diaries

OBS! Nördvarning deluxe på det här inlägget. Jag vet inte om jag skrivit om det innan, men jag är och har länge varit en stor sucker för The Vampire Diaries. I åtta säsonger har jag följt kärleksrelationerna och intrigerna i Mystic Falls, och jag har då lipat näst intill varannat avsnitt, typ. Som mest lipade jag i förra veckan, då det allra sista avsnittet någonsin gick. Åtta säsonger, och nu aldrig mer. Mest sörjer jag att jag aldrig mer få se Damon, men med handen på hjärtat så måste jag erkänna att jag besitter en rätt stor besatthet av resten av gänget med.
 
Tur i oturen så ser jag ju faktiskt också på The Originals, och denna serien hade passande nog säsongspremiär av säsong 4, nu igår, en vecka efter sista avsnittat av TVP. Så nu ska jag bara värma mig en pizza, och sedan krypa ner i soffan och, efter månader av längtan, följa vampyrfamiljen vidare i New Orleans. 
 
Rest in peace.. / Photo: Frank Ockenfels 3/The CW

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI