Pillowtalk

Hej allihopa, hoppas ni har en fin onsdag.
Jag byter ju ut kuddarna i soffan lika ofta som jag går till frisören, alltså typ var fjärde månad. Har köpt ett par nya kuddar från H&M som nu pryder soffan så fint, och fler ska det bli. Har en drömkudde som jag ska inhandla denna månaden, tror jag. 
Köper kudda lika ofta som jag ska till frisören var det ja, imorgon ska jag äntligen till min fantastiska frisör igen. Håret har växt som ogräs, och har blivit alldeles för varmt för min smak sedan den senaste slingningen. Funderar över en och samma färg i hela håret denna gången, är galet trött på ombren tyvärr, och i en kallare ton. Får se vad jag kommer hem med!
 
Önskar er alla en fortsatt fin dag.
 
 

Mirre - Sweetwords

Oh så fint ni har det =D

Svar: Åh tack!! :)
ELLA

Bella

Wow, vilken otroligt fin inredning!

Svar: Tack snälla!!
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI