Lightening cube

Vår nya lampa i vardagsrumsfönstret, från Ellos.se, landade i brevlådan nu häromdagen. Kuben finns även i silver och mässing, men vi bestämde oss för färgen svart, då det absolut kan bli för mycket av det goda, när det kommer till mässingsaker. Det är då himla fint att bryta av med svart, grått, ljust eller grönt. Vårt marmorbord har samma färg och typ av ben som lampan har, så det passar sig så bra här hemma.
 

Bella

Åh vad snyggt!

Svar: Tack snälla! :)
ELLA

Sanna

Verkligen helt rätt att det kan bli för mkt av det goda. Jag känner att jag måste chilla lite på den fronten just nu, haha!
Lampan var superfin, precis lagom diskret och lagom utmärkande. Mycket fin! 😁

Svar: Tack fina! Haha, jag med. Har inhandlat på tok för mycket mässing det senaste, så kände att det var dags med lite andra färger med :)
ELLA

Mammis

Hmmmm.... man kan väl inte få för mycket av grönt... ;) ;) ;) Snygg lampa!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI