Husband of the year

Hej på er! Har varit full rulle här i några dagar, har knappt varit hemma de senaste dagarna. Jobb, middagar och kalas har med nöje tagit upp den större delen av tiden, och snart ska jag iväg igen på nästa kalas. Min mamma och moster har fyllt år nu i helgen, därav de alla kalasen.
 
Det jag vill börja med och dela med mig, nu när jag hittat in här idag, är en text min fantastiska man skrev på den internationella kvinnodagen. Jag är väldigt feministiskt lagd på många plan, och tycker att dagen i sig är otroligt viktig, och texten nedan rörde mig verkligen till tårar. Jag har gift mig me den absolut bästa människan som går i ett par skor, han är en fantastisk människa på så många sätt. Han har stöttat mig genom medgångar och motgångar, och är min stöttepelare i allt, min bästa vän här i livet.
 

Bella

Så himla fin text!

Svar: Håller helt med dig! :)
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI