Holistic LactoVitalis Pro

Nu när jag låg sjuk och kikade på runt på antiinflammatorisk kost och goda bakterier, så läste jag en hel del om probiotika, som ska optimera tarmfloran och stära immunförsvaret. Jag läste runt en del på nätet, och hittade sedan en klar favorit som dök upp överallt i alla probiotikaforum. Holistic LactoVitalis Pro.
 
LactoVital Pro innehåller 6,5 miljoner goda bakterier, och hela 90% överlever ända till tarmarna, där de gör nytta. Den är helt mjölkfri, och ska även motverka IBS-symptom för oss som har det. Jag fick hem de här tabletterna i början av förra veckan, och jag ska ta dem nu en tablett om dagen, för att stärka immunförsvaret och motverka inflammationer och onda bakterier i magen. Jag har ju, som ni läst tidigare, fått dille på antiinflammatorisk mat och sambandet mellan magbakterier och kroppens mående.
 
Ni hittar dessa mirakelmagtabletter på svenskhalsokost.se. Av en slump så hörde de av sig till mig i precis rätt tid, för ett samarbete, och jag som precis denna dag skulle beställa hem de här tabletterna. Perfect timing!
 
 Min bild till vänster, samt en innehållsförteckning på alla goda bakterierna, som jag kopierat direkt från hemsidan.
 
Det här inlägget är i samarbete med Svensk Hälsokost, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

Sanna

Åh vilket bra tips :) Vi kör också på Probiotika, men har inte testat dessa. Kanske borde jag kika mer på dem! Tack för bra tips.

Svar: Vad kul! :) Ja! Vad jag läst runt om så ska dessa innehålla flest goda bakterier :)
ELLA

Mammis

Spännande! <3