Food Pharmacy

Hej på er! Hoppas att ni alla haft en fin helg! Jag själv har haft en väldigt lugn helg, det mest livliga jag var med om var kalas för min fina mormor som fyllde år nu i helgen.
 
Nu när jag varit sjuk så mycket det senaste, så har jag kikat runt på nätet en hel del. Jag har sett intervjuer med hjärnforskare och dietister, som har pratat en hel del om tarmarnas connection till hjärnan, inflammationer och sjukdomar. Jag har länge vetat om att socker, gluten och mejerier är de största bovarna mot kroppen, speciellt våra tarmar. Jag har varit gluten och laktosfri innan, och även sockerfri ett tag, men jag klarar aldrig av det speciellt länge, då jag är helt galen i pasta, bröd och sötsaker. Men jag tycker det är otroligt viktigt att vi alla får ta del av forskingen kring bakterierna i tarmarna, och vad de gör med kroppen.
 
Jag hittade till slut in på foodpharmacy.se, en blogg i samarbete med professor Stig Bengmarks forskning, om just det här. När jag sedan förstod att de även gett ut en bok om det här, nu i somras, så var jag tvungen att beställa hem den illa kvickt. Jag ska nu försöka äta så mycket antiinflammatoriskt som jag kan, jag kommer inte utesluta, utan mer tillföra mer antiinflammatoriska födoämnen, antioxidanter och goda bakterier.
Food Parhmacy kommer hädanefter bli min nutida bibel.
 
 

Jennifer

Duktig du är som lyssnar på kroppen!
Du inspirerar till att leva ett hälsosammare liv <3

Svar: Tack fina! Vad roligt att höra! <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI