Den som väntar på något gott..

Hej på er! Hoppas att ni har en finfin vecka. Min egen har hittills varit kanon, jag fick i förra veckan reda på något himla roligt, som jag så småningom kan och ska dela med mig av även här. 
 
En annan stor och fantastisk grej var att vi köpte en ny bil igår, en helt ny Kia Sportage Special Edition 2017, vit. Jag har länge älskat denna SUV och de modellerna har bara blivit snyggare för varje år, och det var helt enkelt dags att göra sig av med Polon nu. Längtar så till att vår nya pärla anländer, vilket blir om ett par veckor.
 
Beställde förresten hem den här fantastiska klänningen från H&M i förra veckan, den är verkligen så fin på, älskar när den är lite mer dressad. Perfekt både till jobb och finare tillställningar. Bild finner ni nedan.
 
Önskar er en fortsatt fin onsdag allihopa, så hörs vi snart igen.
 

Sanna

Wow, vilken supersöt klänning, Ella :) Du passade perfekt i den!
Och vad kul med bil, KIA är nog vad vi kmr satsa på när det är dags för oss också: Men jag har sagt att vi båda måste ha körkort innan vi skaffar bil, annars blir jag väl en chaufför :P haha. Nämen hade varit skönt att få sitta i passagerarsätet ibland också, tycker jag! I vilket fall, är himla nyfiken på den där hemlisen också..... hmmm!

Svar: Vad fin du är, tack! Jaa här är det tvärtom, jag som ska få tummen ur och ta körkort, och Daniel som är chaufför haha! Men förhoppningsvis är det en bra bil och övningsköra med ;)
Haha, den kan du kan få reda på, på söndag!
ELLA

Bella

Gud vilken fin klänning! Åh, blev helt kär i den haha, vill också ha en nu.

Svar: Åh visst är den! Den är dessutom rätt billig, kika in på hemsidan så finns den säkert kvar!
ELLA

ISA

men oj så mycket bra som händer, KUL! och vilken suuuupersöt klänning. Vårig :)

Svar: Tack fina!
ELLA

Anonym

Hur mycket kostar klänningen? :)

Svar: Hej! Den kostar 349 kr, som hittat! :)
ELLA

sweet

åh så fin klänning! Vilken strl har du köpt den i???

Svar: Jag har den i storlek S/36 :)
ELLA