Den första riktiga vårdagen

God morgon! Eller god förmiddag, kanske mer. Hoppas att ni haft en fin-fin helg.
Bortsett från allergin jag alltid får såhär års, så har jag haft en fantastisk helg hittills. Igår hade vi blå himmel och strålande sol här, Daniel var ledig på dagen och vi tog en långpromenad i solen. När vi kom hem igen så åt vi lunch på altanen, och då kände jag verkligen att den första vårdagen var kommen. Sedan läste jag dock att det ska snöa nu här igen under söndagskvällen, men ändå..
 
Senare på kvällen gjorde vi hemmagjord pizza, och lite ännu senare, när Daniel skulle till jobbet, så bytte fina Nina av honom här hemma. Vi satt uppe till sena natten och åt godis och bara snackade skit. En riktig toppenlördag alltså! Fick faktiskt även städat och tvättat med, så skönt när det är gjort.
 
Idag ska jag lite senare bege mig in till Göteborg för en fika med en tjej som jag aldrig träffat förut, Sanna. Har läst hennes (helt fantastiska) blogg ett bra tag, och vi har kommenterat varandras inlägg osv, men aldrig fått tummen ur och träffats. Så när hon skrev tidigare i veckan och föreslog en date så sa jag självklart ja. Ska bli himla kul!
 
Smörgåsar och sötsaker förgyllde vår soliga lördag ute på altanen.

JUNITJEJ

Så gott det ser ut!
Kul att du ska träffa Sanna! Hennes blogg ar jag också följt ett tag.

Svar: Det var väldigt smarrigt! Åh vad kul! Hon är ju så inspirerande! :)
ELLA

Mirre

Men oh så mysigt det såg ut, och så gott. Jag har också allergi såhär års, kan vara riktigt jobbigt

Svar: Ja, usch, allergi förstör verkligen en del av det fina med våren :(
ELLA