Ceannis egg shell cushion

God morgon (förmiddag) fina ni. Hoppas att ni haft en fin vecka och att ni mår bra. 
Just nu sitter jag och äter lite lördagsgodis, försöker komma på en ny design, men lyckas tyvärr inte särskilt bra, och har precis klickat hem ett kuddfodral jag länge velat ha. Egg shell cushion från Ceannis. Jag har trånat länge efter den här kudden, men inte orkat beställa den då jag tycker att den är rätt så dyr, och jag hellre lagt pengarna på annat. Men så var det ju löning igår, och bankkontot känns ju alltid väldigt fulladdat såhär i början av månaden, så jag slog till helt enkelt. Jag och min bestie Jennifer har tillsammans drömt om kudden hur länge som helst, och jag köpte faktiskt den till henne för några veckorsedan, när hon fyllde år. Så nu kan vi båda sluta drömma, för snart äger vi båda varsin. Kudden jag menar, på bilden nedan, är den äggstrukturerade kudden längst fram, i vitt. Jag känner verkligen att den kommer göra hela soffan, längtar tills den anländer här hemma.
 
Bild lånad från dennyshome.se, där även kuddfodralet finns att köpa för 749 kr.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI