Befordran (!)

Nu när det faktiskt är officiellt så kan jag även dela med mig utav min roliga nyhet här. Jag har nämligen blivit befordrad! Från och med den första april så är jag numera team leader. Jag är så tacksam för att mina chefer tror och satsar på mig, och att jag har fått den här chansen. När jag fick frågan för några veckor sedan så blev jag helt paff, men svaret var självklart. Är så glad över att jag hamnade på just det här företaget, och att jag har sådan fantastiska chefer och kollegor runt omkring mig. 
 
 

Jeanette

Ett stort grattis till befodran :)

Svar: Tack snälla fina du!
ELLA

Sanna

Åh stort stort stort grattis Ella! (igen) Vilken egoboost! Är övertygad om det kommer bli jättebra. Vad underbart att få det förtroendet. Kram till dig!

Svar: Tack snälla, fina Sanna! <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI