Dagens outfit

Hej på er. Hoppas ni haft en fin vecka. Slinker in här lite snabbt och bjuder på en gammal hederlig dagens outfit. Invigde den lite varmare vårkappan idag, tyckte det var dags nu. Även om halva dagen har bestått av regn, så känns det ändå som vår i luften.
 

Befordran (!)

Nu när det faktiskt är officiellt så kan jag även dela med mig utav min roliga nyhet här. Jag har nämligen blivit befordrad! Från och med den första april så är jag numera team leader. Jag är så tacksam för att mina chefer tror och satsar på mig, och att jag har fått den här chansen. När jag fick frågan för några veckor sedan så blev jag helt paff, men svaret var självklart. Är så glad över att jag hamnade på just det här företaget, och att jag har sådan fantastiska chefer och kollegor runt omkring mig. 
 
 

The green dress

En av mina absoluta favoritklänningar är den här gröna smaragden nedan. Jag köpte den från H&M för drygt ett år sedan, och jag har fått användning av den vid många tillfällen. Grön är en färg som jag känner att jag passar i, en färg som framhäver mina egna färger, samt tar fram mina gröna ögon ännu mer.