The perfect faux fur

God förmiddag. Hoppas att ni alla mår bra. Själv så blir jag bättre och bättre för varje dag, vilket är så himla skönt.
Jag köper ju inte päls längre, utan håller mig till fuskpäls, men har tyckt att det vart väldigt svårt att hitta en fin fuskpäls i svart, tills jag hittade fuskpälsen nedan. Så-jävla-snygg! Den perfekta fuskpälsen helt enkelt, vart ett enkelt val att klicka hem den, och vill även dela med mig av detta fynd även till er. Då det är en högkvalitativ fuskpäls så kostar den strax under 1500 kr, men jag tänker att man faktiskt kommer ha den i många år, då en fuskpäls faktiskt aldrig går ur modet. Ni hittar den själva på affingos.com. Nu inväntar jag spänt mitt paket, och hoppas att den ska sitta lika snyggt på som jag tänkt mig.
 

Mammis

Ååh, det är ju verkligen en Ella-fuskpäls!

Svar: Visst är det! :)
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI