Skofynd

Hej på er. Hoppas att er helg varit fin. Min egen har varit i det lugnaste laget. Idag har jag mest vilat och rensat lite här hemma, blir troligen även en och annan tvätt, och färgning av utväxt innan dagen når sitt slut. Mitt hår växer som bara den, och i och med att mitt hår är ljusare än vad min hårfärg i botten är, så måste jag tona det med jämna mellanrum. Man ser lätt "skallig" ut annars, när utväxten är ljusare än bottenfärgen.
 
What else? Jag fotade lite igår, när solen ändå visade sig. Måste ju tipsa om budgetkapet jag gjorde för några veckor sedan. Jag är ju själv mycket för kvalitét och betalar gärna en slant extra när jag köper skor, väskor och jackor, för att ta några exempel. Men jag lyckas typ alltid slita ut mina skor fort, av någon anledning, och använder sällan ett par skor mer i en säsong. Så nu kände jag att nej, nu får jag köpa ett par billigare skor och blanda ut mina lite dyrare skor med. Glad för det är jag, då jag hittade fyra par supersnygga, och billiga, skor på Skopunkten. De är ej i äkta läder, men så sjukt bekväma och jag går lätt i dem en hel dag utan att få ont i fötterna. Jag har vanligen problem att hitta skor, då jag har hallux valgus, och får ont efter ett par timmar i ett par för trånga skor. Men samtliga tre par jag köpte har varit otroligt bekväma för fötterna. Smakprovet nedan är ett av paren, dock en storlek för stora då de ej fanns i min storlek, så jag får ha tjocka strumpor i, men ändå - 350 kr paret. Köpte även ett par i fakemocka, skitsnygga, samt ett par fina ballerina som jag kan ha på jobbet de dagar jag tar mina Ballys till och från jobbet. Får visa er de andra paren med, vid ett senare tillfälle.
 
Skopunkten alltså, så är det tre betala för två som gäller med, så jag tror inte jag betalade mer än 750 kr för tre par, vilket är ungefär en tredjedel av vad jag lagt på mina andra par skor här hemma. Heja budgetfynd!
 
 

Mammis

Snygga!

Svar: Tack <3
ELLA