Meloneras, Gran Canaria

God kväll på er, hoppas ni haft en fin tisdag.
Idag har det varit minusgrader här i Göteborg. Ingen snö än, men minusgrader. Vi har faktiskt inte haft någon riktig snö här i år. Det har snöat ett par gånger, men ingenting som lagt sig, på riktigt. Nu vill jag helst att snön fortsätter att lysa med sin frånvaro, för allt jag vill ha just nu är vår, även om det är ett bra tag tills den dyker upp för att stanna.
 
Idag har jag drömt mig tillbaka till Meloneras, Gran Canaria. Paradiset på jorden. Jag har ju faktiskt inte berättat om vår fantastiska bröllopsresa. En resa fylld med solsken, god mat, bad, solning, goda drinkar och ren lyx. Vi var där sista veckan, nu i november.
Vi bodde på fem stjärniga Lopesan Baobab Resort, i Meloneras, på Gran Canaria. Staden Meloneras skriker lyx, massa märkesbutiker, nästan endast femstjärniga hotell, högkvalitativa restauranger, en helt fantastisk strandpromenad och massiva golfbanor.
Mitt i den här, inte allt för stora staden Meloneras, så låg vårt hotell, och vilket hotell! Det var det absolut lyxigaste stället jag varit på, någonsin. Inredningen och arkitekturen var helt fantastisk, servicen var top notch, alla poolområden, maten på deras olika restauranger, drinkarna, allt - för att inte tala om vårt hotellrum - var ren lyx. Till frukost fick man bubbel, gratis, bara en sådan sak berättar lite om hur det här hotellet funkade. Vi älskade verkligen att tillbringa vår vecka där, och jag är säker på att det inte blir det sista som dem ser av oss.
 
Jag tipsar verkligen er som ska åka på bröllopsresa, att besöka det här paradiset, det här hotellet. Alternativt om man är beredd att lägga lite mer pengar på sin semesterresa, såklart. Hotellet är en plats för alla - singlar, par och barnfamiljer. Jag lovar er, ni kommer inte bli missnöjda.
 
I solstolen, precis vid ena poolen, tidig förmiddag.
 
Frukostvyn.
 
En annan bild, från en annan pool på området.
 
Kvällsbild, med blixt, innan middag.
 

Michaela

Vilka underbara bilder 😍

Svar: Visst är det, längtar tillbaka!
ELLA