Meloneras, Gran Canaria

God kväll på er, hoppas ni haft en fin tisdag.
Idag har det varit minusgrader här i Göteborg. Ingen snö än, men minusgrader. Vi har faktiskt inte haft någon riktig snö här i år. Det har snöat ett par gånger, men ingenting som lagt sig, på riktigt. Nu vill jag helst att snön fortsätter att lysa med sin frånvaro, för allt jag vill ha just nu är vår, även om det är ett bra tag tills den dyker upp för att stanna.
 
Idag har jag drömt mig tillbaka till Meloneras, Gran Canaria. Paradiset på jorden. Jag har ju faktiskt inte berättat om vår fantastiska bröllopsresa. En resa fylld med solsken, god mat, bad, solning, goda drinkar och ren lyx. Vi var där sista veckan, nu i november.
Vi bodde på fem stjärniga Lopesan Baobab Resort, i Meloneras, på Gran Canaria. Staden Meloneras skriker lyx, massa märkesbutiker, nästan endast femstjärniga hotell, högkvalitativa restauranger, en helt fantastisk strandpromenad och massiva golfbanor.
Mitt i den här, inte allt för stora staden Meloneras, så låg vårt hotell, och vilket hotell! Det var det absolut lyxigaste stället jag varit på, någonsin. Inredningen och arkitekturen var helt fantastisk, servicen var top notch, alla poolområden, maten på deras olika restauranger, drinkarna, allt - för att inte tala om vårt hotellrum - var ren lyx. Till frukost fick man bubbel, gratis, bara en sådan sak berättar lite om hur det här hotellet funkade. Vi älskade verkligen att tillbringa vår vecka där, och jag är säker på att det inte blir det sista som dem ser av oss.
 
Jag tipsar verkligen er som ska åka på bröllopsresa, att besöka det här paradiset, det här hotellet. Alternativt om man är beredd att lägga lite mer pengar på sin semesterresa, såklart. Hotellet är en plats för alla - singlar, par och barnfamiljer. Jag lovar er, ni kommer inte bli missnöjda.
 
I solstolen, precis vid ena poolen, tidig förmiddag.
 
Frukostvyn.
 
En annan bild, från en annan pool på området.
 
Kvällsbild, med blixt, innan middag.
 

Skofynd

Hej på er. Hoppas att er helg varit fin. Min egen har varit i det lugnaste laget. Idag har jag mest vilat och rensat lite här hemma, blir troligen även en och annan tvätt, och färgning av utväxt innan dagen når sitt slut. Mitt hår växer som bara den, och i och med att mitt hår är ljusare än vad min hårfärg i botten är, så måste jag tona det med jämna mellanrum. Man ser lätt "skallig" ut annars, när utväxten är ljusare än bottenfärgen.
 
What else? Jag fotade lite igår, när solen ändå visade sig. Måste ju tipsa om budgetkapet jag gjorde för några veckor sedan. Jag är ju själv mycket för kvalitét och betalar gärna en slant extra när jag köper skor, väskor och jackor, för att ta några exempel. Men jag lyckas typ alltid slita ut mina skor fort, av någon anledning, och använder sällan ett par skor mer i en säsong. Så nu kände jag att nej, nu får jag köpa ett par billigare skor och blanda ut mina lite dyrare skor med. Glad för det är jag, då jag hittade fyra par supersnygga, och billiga, skor på Skopunkten. De är ej i äkta läder, men så sjukt bekväma och jag går lätt i dem en hel dag utan att få ont i fötterna. Jag har vanligen problem att hitta skor, då jag har hallux valgus, och får ont efter ett par timmar i ett par för trånga skor. Men samtliga tre par jag köpte har varit otroligt bekväma för fötterna. Smakprovet nedan är ett av paren, dock en storlek för stora då de ej fanns i min storlek, så jag får ha tjocka strumpor i, men ändå - 350 kr paret. Köpte även ett par i fakemocka, skitsnygga, samt ett par fina ballerina som jag kan ha på jobbet de dagar jag tar mina Ballys till och från jobbet. Får visa er de andra paren med, vid ett senare tillfälle.
 
Skopunkten alltså, så är det tre betala för två som gäller med, så jag tror inte jag betalade mer än 750 kr för tre par, vilket är ungefär en tredjedel av vad jag lagt på mina andra par skor här hemma. Heja budgetfynd!
 
 

The perfect faux fur

God förmiddag. Hoppas att ni alla mår bra. Själv så blir jag bättre och bättre för varje dag, vilket är så himla skönt.
Jag köper ju inte päls längre, utan håller mig till fuskpäls, men har tyckt att det vart väldigt svårt att hitta en fin fuskpäls i svart, tills jag hittade fuskpälsen nedan. Så-jävla-snygg! Den perfekta fuskpälsen helt enkelt, vart ett enkelt val att klicka hem den, och vill även dela med mig av detta fynd även till er. Då det är en högkvalitativ fuskpäls så kostar den strax under 1500 kr, men jag tänker att man faktiskt kommer ha den i många år, då en fuskpäls faktiskt aldrig går ur modet. Ni hittar den själva på affingos.com. Nu inväntar jag spänt mitt paket, och hoppas att den ska sitta lika snyggt på som jag tänkt mig.