Bästa schampot för fett hår

Mina damer och herrar, jag har, efter många om och men, hittat schampot från himlen - för fett hår. Som samtidigt vårdar och återfuktar hårbotten. Redken's Scalp Relief Oil Detox. Det här schampot ger mitt hår minst en dag extra, utan att bli fett, samtidigt som håret får volym. Jag har nästan behövt tvätta håret varje dag för att det ska se fräscht ut, men nu krävs det max varannan, ibland var tredje, dag. Är så glag att jag hittat det här schampot. Var inne på Maria Nila's produkter innan, och förutom att de doftade helt himmelskt, så var de det värsta som hänt mitt hår. Blev oljigt nästan samma dag, och platt och tråkigt. Men nu ar jag använt mig av det här schampot från Redken i drygt en månad, och det kommer jag aldrig att byta ut.
Schampot säljs lite överallt, sök på namnet på Google för att få billigaste priset just nu, jag tror jag köpte det för 235 kr hos Eleven.se, innan rabatt, när de hade en drive där man fick 20% på allt.
 

Mirre - Sweetwords

Tack för tips, jag har ibland lite fetthår i underhåret, så vore ju bra =D

Svar: Det är verkligen toppenbra! :)
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI