Not without my Max Mara

Favorit i repris, min högt älskade kappa från Max Mara. Så älskar att jag faktiskt har den både i svart och camel. Dessa kappor håller mig varm hela vintern, hur kallt det än är. Modellen byter namn från år till år, när jag köpte den så hette den Veruska, och jag köpte den i butiken jag förr jobbade i, Jackie, i Stockholm. Den säljs även på nätet samt i Max Maras butiker. Är så glad att jag, trots deras priser, köpte dessa två kapporna, då de har varit med mig nu i flera år, och de ser fortfarande som nya ut.
 
 

Bästa schampot för fett hår

Mina damer och herrar, jag har, efter många om och men, hittat schampot från himlen - för fett hår. Som samtidigt vårdar och återfuktar hårbotten. Redken's Scalp Relief Oil Detox. Det här schampot ger mitt hår minst en dag extra, utan att bli fett, samtidigt som håret får volym. Jag har nästan behövt tvätta håret varje dag för att det ska se fräscht ut, men nu krävs det max varannan, ibland var tredje, dag. Är så glag att jag hittat det här schampot. Var inne på Maria Nila's produkter innan, och förutom att de doftade helt himmelskt, så var de det värsta som hänt mitt hår. Blev oljigt nästan samma dag, och platt och tråkigt. Men nu ar jag använt mig av det här schampot från Redken i drygt en månad, och det kommer jag aldrig att byta ut.
Schampot säljs lite överallt, sök på namnet på Google för att få billigaste priset just nu, jag tror jag köpte det för 235 kr hos Eleven.se, innan rabatt, när de hade en drive där man fick 20% på allt.
 

Sittpuff i sammet

Jag har hittat den mest drömmiga sittpuffen någonsin, från Åhlens. I en fantastiskt fin blå färg, material av sammet och med förvaringsmöjligheter innuti. Precis vad jag letade efter till vår hall vid huvudingången. Älskar att den även har förvaring, just för t.ex. skobehandlingsprodukter, rollers eller andra minder roliga saker att ha framme, men som man ändå vill ha nära till hands bland ytterkläder och skor.
Beställde den i förra veckan, och den kommer troligen hitta hit redan nu idag, finns alltså på Åhlens för 1299 kr.