I vinterkylan: Max Mara & Bally

Min räddning nu i vinter, när graderna letar sig längre och längre ner under nollan och man känner att sommaren är alldeles för långt borta, det är mina Max Mara kappor och mina Ballys. Det är dyra investeringar som jag en gång i tiden lagt mycket pengar på, men som jag fått så mycket tillbaka av. Mina kappor från Max Mara, har en svart och en i camel, bor jag från november till mars, typ. Mina Ballys likaså, så fort det blir minusgrader och tårna fryser till is i mina vanliga skor. Då vi har en rätt så rå och lång vinter här i Sverige, så lägger jag hellre lite mer pengar på vinterkläder som faktiskt värmer på riktigt, och drar istället ner på kostnaderna när det kommer till lätta sommarkläder, som man ändå kanske bara kan använda 10% av sommaren ändå.
 
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI