Rundar av 2017

Sista dagen på år 2017. Ett år som bidragit till mycket glädje, men också sorg. Jag får nästan dela upp året i olika delar för att bena ut vad som hänt under det här året.
 
KÄRLEK / FAMILJ. Den största händelsen i år rent psykiskt och fysiskt måste ju ändå vara att jag snart i nio månader burit på ett litet liv. Ett litet barn som snart kommer att göra oss sällskap i vår familj. En familj på tre, (fem om vi räknar med katterna), men också en större familj om man räknar med våra syskon, föräldrar och resterande släkt och vänner. Kärleken har sprudlat som aldrig förr, jag blir mer kär för varje dag som går, och vi har nu även varit gifta i drygt ett och ett halvt år. Runt hörnet så väntar ett helt nytt liv som föräldrar, ett liv jag verkligen längtar efter och ser fram emot, mer än något annat. Att äntligen få träffa den lilla varelsen som just nu sparkar mina revben ömma och som håller mig sällskap i magen när jag inte kan sova, det kan nog vara det största jag någonsin få vara med om. Att dessutom dela denna upplevelse med min man, mitt allt, är det bästa av allt.
 
ARBETSMÄSSIGT. I april fick jag den stora äran att bli befordrad till Team Leader för vårt administratörsteam. Ett team som egentligen skapades där och då, där vi satte ihop de administratörer som redan fanns i bolaget, samt att jag även fått chansen att rekryterare flera nya medarbetare genom året som gått. Vi är ett fantastiskt team, men året har inte varit helt lätt. I somras gick vår älskade vän och kollega Veronica hastigt bort, bara 31 år gammal. En tragedi som lamslog mig, och självklart hela teamet. Det var otroligt tufft, och som vi kämpat för att komma på fötter igen, rent psykiskt. Jag kan, på både gott och ont, säga att det här året har utvecklat mig mer än något annat år, rent arbetsmässigt. Tack vare mitt bästa team, min magiska chef och min fantastiska arbetsplats och kollegor så har det här året varit otroligt givande på många sätt och vis. Jag längtar efter att få komma tillbaka till dem alla i höst.
 
UPPLEVELSER. Hela graviditeten är självklart en upplevelse i sig, men om vi bortser från den så har jag ju även varit med om andra, helt fantastiska saker i år. Jag fick äntligen se Hans Zimmer live, i maj det här året. En dröm jag länge haft, så när han äntligen kom till Stockholm och Globen, så var det nästan too good to be truth. Han och hans orkester var det mest magiska i musikväg jag någonsin upplevt. Samma månad gifte sig även min mamma med sin Ulf, ett enkelt och mysigt bröllop med endast de närmaste närvarande.
I höstas firade vi min svärfars 60-årsdag med en resa till Karpathos, Grekland, en helt underbar resa. Jag har också blivit överraskad ett par gånger, ena gången när min bästa vän Jennifer bara dök upp från Sthlm med presenter och ballonger, och nästa gång var det även hon som var i täten när mina fantastiska vänner hade ordnat en babyshower till mig här hemma. Jag kan ju med handen på hjärtat säga att jag hatar överraskningar, men de här överraskningarna gjorde mig så himla tacksam och lycklig. Sist men inte minst fyllde min fina man 30 år, och att få se hans överraskade min när vi anlände till överraskningsmiddagen jag anordnat i flera månader till hans ära, var helt fantastiskt.
 
Jag har säkert glömt något eller några saker, men med det här inlägget och med händelserna ovan så rundar jag nu av år 2017 - ett fantastiskt år med mycket kärlek, tacksamhet och lärdomar, men också med sorg. Jag är säker på att 2018 blir minst lika bra, om inte så blir det i alla fall ett helt nytt kapitel i mitt hittills 28-åriga liv.
 
Önskar er alla ett gott nytt år och en fantastisk kväll!