Nicholas

Jag har ju sedan innan två halsband och två bokstavsberlocker från Jane Kønig, ett D för Daniel och ett E för mig. I julklapp fick jag nu även något som jag själv kikat på ett tag, nämligen en lite mindre berlock med bokstaven N på. N för Nicholas, vilket är det namn vi idag tänker att lilleman ska heta när han kommer ut. Det är faktiskt det enda namnet som vi båda tycker om, och det föll sig naturligt då vi inte har kommit på några andra namn vi vill döpa honom till. Hans fullständiga namn blir Nicholas Franco Sevieri. Franco efter Daniels farfar som gick bort för bara ett par år sedan. Vi ska kanske ha ytterligare ett andranamn till, men det är ingenting vi bestämt eller som är säkert, utan det är de tre namnen ovan som vi bestämt oss för idag. Jag bär dock inte bokstaven ännu, utan kommer vänta med det tills han anlänt.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI