Jul i vårt hus

Hej allihop, long time no see. Hoppas att ni alla mår finfint och att ni - som jag - njuter av att julmånaden äntligen är här. Jag är ju ett litet julfreak, och hade gärna pyntat loss här hemma redan för flera veckor sedan. Men Daniel känner ett starkt nej för julgran och tomtar innan första advent, så jag fick snällt hålla mig tills idag med allt pyntande. Reslutatet ser ni i alla fall nedan, mycket har hänt rent interiörmässigt sedan sist dock. Vi har flyttat runt här i vardagrummet, bytt ut tavlorna och även köpt en ny taklampa nu förra helgen. Nu när vintern stundar så får man ju verkligen sådan lust och bona om här hemma, konstigt nog. Mest koncentrerar vi oss dock på bebisgrejer såklart, men så var det ett sådant dunderpris på lampan nedan under black weekend, så jag var bara tvungen att slå till.
 
Ha en fortsatt fin första advent allihop, så hörs vi av snart igen!
 
 

JUNITJEJ

Så fint ni har det!

Svar: Tack snälla! :)
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI