Bättre sent än aldrig

God jul allihopa, såhär ett par dagar försent. Hoppas att ni alla har haft en finfin jul, hur ni än har spenderat den. Jag har i alla fall haft en helt underbar jul med mina nära och kära. Vi är ju en stor familj nu, så det blev till att åka runt lite nu i dagarna för att kunna umgås och äta god mat tillsammans med alla nära.
 
Vi har även blivit ordentligt bortskämda i år, eller vi och vi, vår lille i magen har fått ett stort gäng julklappar i år. Det finns ju så himla mycket fint till bebisar, både i klädväg och inredningsväg, det tar aldrig slut liksom. Vill bara att den lille ska komma ut nu, så att vi kan få klä honom i allt gulligt vi köpt och fått. Det är en sjuk känsla som sprider sig i kroppen när man tänker på hur nära BF är här och nu. Helst skulle vi vilja att han väntade med att komma ut till efter årsskiftet, vilket ju är beräknat, även om det enda som faktiskt betyder något är att han faktiskt kommer ut och mår bra.
 
Jag är så tacksam för den här julen, för alla fina klappar, underbart sällskap, fantastisk mat osv. Mest av allt är jag tacksam för de otroligt fina människorna jag har i mitt liv, de människorna jag kan kalla min familj, mina nära och kära. Min fantastiska man finner jag inte ens ord för, det finns ingenting som gör mig lyckligare än att ha honom vid min sida, dag som natt. Tillsammans har vi gjort en helt magisk resa genom dessa år vi varit tillsammans, och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer kär i denna människa. Kärlek är magiskt, vilken form den än visar sig i.
 

Mammis

Åååhh vilken fantastisk bild på er! <3<3<3

Svar: Tack!! <3<3
Ella Sevieri