Babyshower / 30-årsfest

Lördagen den 18e november så hade jag planerat världens grej för Daniel, en överraskningfest/middag på restaurang Eggers, för att fira att Daniel fyller 30 nu i december. Jag hade verkligen kämpat med att få till allt, och bjudit in så mycket olika människor från olika delar av hans liv. Festen hade jag planerat i ca en och en halv månad, och äntligen skulle den bli av, klockan 18.15 skulle han få sitt livs överraskning..
 
Tidigare samma dag, runt 11.00, så släpade Daniel med mig på lunch på Espresso House. Mitt gravidmående var inte på topp, mådde illa och var lite halvyr, och var orolig för att mitt mående skulle hålla i sig till kvällen. Jag mådde dock bättre efter lunchen, och vi begav oss hemåt igen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var konstigt att Daniel dragit ner persiennerna, något jag noterade när vi parkerat bilen, men annars var min hjärna så koncentrerad på den stundade kvällen att jag knappt kunde tänka på något annat. Daniel öppnade ytterdörren, jag steg in och möttes av ett högljutt "SURPRISE"!
 
 
Mina helt fantastiska vänner hade ordnat en babyshower åt mig(!!!), och jag var så himla chockad, samtidigt som jag blev så rörd för att alla dem hade fixat så fint, och var där för mig. De hade pyntat hela huset, bakat och fixat en massa fina dekorationer, hittat på lekar och köpt en massa fina presenter. Jag kan än idag rysa åt den här dagen, för jag kom ihåg hur chockad jag var där och då, och hur lycklig och rörd jag var. Jag kunde liksom inte fatta att allt det här var för mig, och för min bebis. Det var alldeles, alldeles för mycket, och jag kan än idag inte förstå hur jag har förtjänat så fantastiskt fina människor i mitt liv. De bästa i världen!!
 
Då alla visste om att jag även samma dag hade planerat in Daniels 30-årsfest, så hade de även räknat med det i schemat. Strax efter fem begav jag och Daniel oss iväg med tåget mot Göteborg. Jag hade lurat i Daniel att vi skulle på en tjejkompis 30-årsmiddag, och han var helt med på noterna. När vi väl ankom och Daniel såg alla sina nära och kära, och förstod vad jag hade ställt till med, så blev han nog minst lika chockad som jag blev tidigare under dagen. Det var så himla roligt, och så perfekt - trots allt kaos då jag valt samma dag som tjejerna planerat in min babyshower. Daniel var så koncentrerad på att jag inte skulle få veta något om babyshowern, och jag lika upptagen med att se till att han inte skulle få veta något om överraskningsfesten.
 
Efter vårt bröllop, möhippan även medräknad, så kan jag säga att den här dagen var en av de mest fantastiska i mitt liv. Så mycket kärlek, lycka och glädje på en och samma dag. Jag är så himla tacksam för alla fina människor som finns i vårt liv. 
 

JUNITJEJ

Så mysigt med babyshower!

Svar: Det var det verkligen! :)
Ella Sevieri

Sanna

Wow, gud vad underbart! Återigen; alltså jag är så avis. På ett bra sätt så klart, ni är så himla värda allt gott i hela världen. Och ni kommer bli fantastiska föräldrar. Nä, nu lipar jag lite, hihi.

Svar: Men du är ju bara så fin Sanna!(!!) <3
Ella Sevieri