Babyrummet

Drygt sex veckor kvar till BF, tre veckor kvar på jobbet. Jag hade lite semesterdagar att ta ut, så jag passade på att ta ut dem nu innan föräldraledigheten, och vara hemma och varva ner lite innan den beräknade förlossningen. Än så länge så tycker jag inte det är speciellt jobbigt alls att jobba, tvärtom. Har dock börjat få lite ont i ryggen och ständiga sammandragningar, men annars så känner jag mig pigg och kry. 
 
Vi har fixat en hel del i det nya babyrummet, vårt gamla "kontor". Vi har målat om i ljusgrått, samt tapetserat en av väggarna med denna fantastiska tapet nedan. Vi har även köpt säng, skötbord, ny matta, babyskydd med mer, samt fått hem vagnen vi beställde. Vi har köpt en massa fina saker till bebisen och bebisrummet faktiskt, även om det inte syns på bilderna nedan. Det är så himla roligt att fylla rummet med nödvändiga och fina saker till vår lille kille. Dock så kommer han ju inte ha användning av allt direkt, och han kommer ju inte heller sova i sitt eget rum i början, men det är rogivande att inreda rummet medan man bara längtar och väntar på att han ska komma ut.
 
Rummet är ju verkligen inte klart, det saknas en hel del interiör för att jag ska tycka det är fulländat. Dock får vi ta en sak i taget, då det inte är helt gratis med babyprylar och möbler, tyvärr!
 

Sanna

Vilken dröööm! Jag är sååå avis, och såå nyfiken :) Kram!

Svar: Gulle dig!! <3
Ella Sevieri