Världens bästa foundation

Denna foundation/dagkräm är seriöst det bästa jag testat i flytande väg. Jag avskyr flytande foundation egentligen, då jag oftast tycker att de ofta blir täckande, och att man ser mycket mer sminkad ut i dessa. Jag har i minst tio år använt mig av bareMinerals puderfoundation, men var ju bara tvungen att testa deras färgade dagkräm Complexion rescue, i och med att många pratar så gott om den. Den ska ge mycket fukt, och medel täckning.
 
Jag är numera helst frälst, och använder mig endast utav denna kräm varje dag. Den är inte så supertäckande, utan ger mer en fyllig men "osminkad" look, och man får en helt fantastisk lyster. Jag kompletterar med en concealer under ögonen och på ev. blemmor. Jag använder mig mestadels av mina fingertoppar för att fördela ut krämen i ansiktet, men vill jag ha något tjockare resultat så använder jag mig utav tillhörande borste, även med borsten får man ett väldigt "osminkat" men fylligt resultat.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI