Påskpynt deluxe

Jag är väl inte allt för petig med att pynta till hemmet inför påsk, men ett "påskris" bestående av videung och fjädrar fick ta plats på matsalsbordet här nu denna veckan. Förra året så fick jag olivkvistar med rosa fjädrar från min fina vän Felicia, fick lite feeling från dem när jag pyntade ihop det här. Vasen är förresten helt ny, superfin och i största laget, från Mio. 
 
Det ska bli himla härligt med lite långledigt. Har halvdag på torsdag, och sedan börjar inte jobbet förrän tisdag nästa vecka igen. Det ska hinnas med en massa roligt på dessa dagarna. Min vän Frida, som bor i Holland, är i Sverige en sväng, så blir en fika och lite kramkalas med henne. Vi ska även köra grillkväll här en av dagarna med ett par vänner, fira min vän Sebastian som fyllt år i veckan. Det blir också, som alltid vid högtider, en massa middagar och god mat, med hela tjocka släkten. Slutligen ska det även klämmas in firande av min pappa som även han fyller år under påskhelgen. Så vila, det får bli en annan gång.
 
Ha en fortsatt fin kväll nu allihopa.
 

Mie Jensen

Fint!

Svar: Tack!
ELLA

Sanna

Så hiimla fint! Önskar jag hade nånstans att pynta, men det får bli vid nästa högtid! :D Men verkligen supersnyggt, jag hade förmodligen också gjort något åt det här hållet.

Svar: Tack snälla! Jaa, tiden går så fort så snart är det påsk här igen ;) Ser så fram emot dina framtida inredningsbilder!!
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI