Ny design

Hej på er allihopa, hoppas ni har en härlig påsk! Förutom att stoppat i mig choklad och fotograferat lite här hemma, så har jag idag tillbringat min tid till att ändra designen här på bloggen. Web design är ju något som står mig nära hjärtat, och jag tycker det är superkul att ändra om lite då och då. Jag har haft så lite inspiration nu den senaste tiden, men så fick jag äntligen till det idag, och jag är himla nöjd. Hoppas att allt funkar för er, annars så får ni gärna hojta till. Är det så att något ser konstigt ut, prova att rensa ditt casheminne. Mina tidigare musikinlägg kan se lite konstiga ut, då jag anpassat spotifyrutorna till de tidigare måtten jag hade på inläggen, dock så har jag minskat dessa en del, och därav så ser dessa inlägg lite "trånga" ut.
 

Sanna

Verkligen fint och vårfräscht :)

Svar: Tack snälla! <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI