Loafers från New Look

Jag blev så inspirerad av min vän Fridas skor när vi sågs i påsk, att jag var tvungen att beställa hem ett par till mig själv. Jag älskar den här typen av skor, och hittade ett par superfina och billiga från New Look för endast 320 kr, som hittat. Blir så fina i vår och sommar, både till kostymbyxor, jeans och kjol. Det hade varit full pott om spännet varit i silver, men man kan inte få allt.
 
(Update: Skorna kom fram, var både för små och hade för "billigt" utseende för min smak. Har dock beställt ett par andra som jag håller tummarna för ska sitta bättre!)
 

JUNITJEJ

Så himla snygga!

JUNITJEJ

Så himla snygga!

JUNITJEJ

Så himla snygga!

Sanna

Åh, gud vad fina... Nu blir jag väldigt sugen :P Hur är kvaliten?

Svar: Ja men visst är dem! Tyvärr så var de för små, och kändes väldigt "billiga" när de anlände, så det blev återköp på dem, har dock beställt ett par liknande som jag hoppas mer på :)
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI