En drömmare

God kväll, hoppas att ni mår bra och har haft en fin onsdag. Min dag började något kyligt, då termometern visade tre minus när jag i morse gick till jobbet. Kan vi inte bara få slippa minusgraderna nu!? Jag vill ha vårskor, vårkappor och vårfeelings nu, alla tider på dygnet. Jag har även haft en superrolig och givande dag på jobbet, som alla dagar, men jag tycker det är så himla kul nu när jag har börjat min nya tjänst som team leader. Just nu så håller vi även på och rekryterar en ny administratör, och det är riktigt roligt och lärorikt att få hålla i intervjuer och hitta en passande profil till vårt fantastiska team.

 

Sitter just i detta nu och drömmer om en ny kamera, har tittat ut en som jag ska köpa så fort jag sparat ihop till den. Jag är supernöjd med den jag har, men den nya är en uppgradering av min gamla, och i och med att jag har tappat och halvt gjort sönder den jag har idag, så passar det sig så perfekt att den nya modellen kom ut precis nu när jag kikade efter en ny. Det finns även så mycket annat jag verkligen vill ha nu, men det får vänta. I maj väntar nämligen ett bröllop, en Stockholmsresa och annat kul att slänga pengar på.

 

Shoppingen får vänta lite för min del, istället får jag nöja mig med att hjälpa andra och shoppa. Igår, efter jobbet, var jag och min fina vän Nina och shoppade, åt henne. Vi slog även våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att börja träna ihop, vilket verkligen är så bra för mig, då jag är så kass på att träna utan sällskap. Jag har ändå köpt nya träningskläder och allt, så nu får jag allt ta och sätta igång, något som kommer bli mycket enklare med en vän vid sin sida.

 

Nu ska jag slita mig från datorn, mysa ner mig i soffan bredvid min man och njuta lite av den fina kvällen, innan det är dags att gå och lägga sig för att sova igen. Ha en fortsatt fin kväll.

 
 Älskar dessa kruk-påsar från Ernst Kirchsteiger.

Sanna

Åååh, jag vill också gå på bröllooooop! Gud, hade varit så roligt att få köpa en bröllopspresent tkr jag. Tjatar typ på alla kompisar att de måste gifta sig snart, jag vill också få vara med och hjälpa till utan att vara huvudperson, haha! Kram till dig.

Svar: Haha jaa, tror till och med vi pratade om det här sist, viljan att gå på en massa bröllop! I feel you! Stor kram!
ELLA