Date night

Jag har sagt det förut, och lär säga det många gånger till, men jag är verkligen så fantastiskt lyckligt lottad som har en sådan fantastisk man. Nu i helgen så bjöd han ut mig på restaurang och firade min befordran som gäller från och med i morgon. Vi hade världens mysigaste kväll, köpte sedan med oss godis hem och kollade på The girl on the train. Idag har det varit strålande sol här under eftermiddagen, och vi har rensat i trädgården, och jag har till och med legat ute i bara linne och njutit av solen på altanen. Middagen spenderade vi hos svärföräldrarna, och nu är vi tillbaka hemma igen och vilar upp oss inför jobbveckan. Längesedan vi hade en helg som vi spenderade tillsammans såhär, så himla mysigt. Han är så himla bra, min man. Han ställde till och med upp på en selfie med mig i lördags, fastän han tycker att jag är världens löjligaste när jag står och posar hela tiden framför kameran. Det är kärlek det.
 

Caroline

Så mysigt och glad för din skull. :) Det är du värd.

Svar: Men vad du är gullig! Tack snälla! <3
ELLA

Mammis

Kärlek! <3

Svar: <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI