Loafers från New Look

Jag blev så inspirerad av min vän Fridas skor när vi sågs i påsk, att jag var tvungen att beställa hem ett par till mig själv. Jag älskar den här typen av skor, och hittade ett par superfina och billiga från New Look för endast 320 kr, som hittat. Blir så fina i vår och sommar, både till kostymbyxor, jeans och kjol. Det hade varit full pott om spännet varit i silver, men man kan inte få allt.
 
(Update: Skorna kom fram, var både för små och hade för "billigt" utseende för min smak. Har dock beställt ett par andra som jag håller tummarna för ska sitta bättre!)
 

Tre låtar på repeat

Tre låtar som går på repeat just nu är dessa nedan. Lana Del Rey feat. Weeknd - Lust for Life kan vara den bästa låten hittills i år, tokälskar den, känner en sådan musikalisk tillfredställelse varje gång refrängen går igång. Lady Gaga har efter flera år av besvikelser nu äntligen släppt något helt fantastiskt bra, The Cure, är så glad över det här, då jag var Lady Gagas största fan back in the days. Sist men inte minst, Sia med Never Give Up. Fann låten i filmen Lion som är en helt magisk film, och låten är lika magisk den. 
 
  

En drömmare

God kväll, hoppas att ni mår bra och har haft en fin onsdag. Min dag började något kyligt, då termometern visade tre minus när jag i morse gick till jobbet. Kan vi inte bara få slippa minusgraderna nu!? Jag vill ha vårskor, vårkappor och vårfeelings nu, alla tider på dygnet. Jag har även haft en superrolig och givande dag på jobbet, som alla dagar, men jag tycker det är så himla kul nu när jag har börjat min nya tjänst som team leader. Just nu så håller vi även på och rekryterar en ny administratör, och det är riktigt roligt och lärorikt att få hålla i intervjuer och hitta en passande profil till vårt fantastiska team.

 

Sitter just i detta nu och drömmer om en ny kamera, har tittat ut en som jag ska köpa så fort jag sparat ihop till den. Jag är supernöjd med den jag har, men den nya är en uppgradering av min gamla, och i och med att jag har tappat och halvt gjort sönder den jag har idag, så passar det sig så perfekt att den nya modellen kom ut precis nu när jag kikade efter en ny. Det finns även så mycket annat jag verkligen vill ha nu, men det får vänta. I maj väntar nämligen ett bröllop, en Stockholmsresa och annat kul att slänga pengar på.

 

Shoppingen får vänta lite för min del, istället får jag nöja mig med att hjälpa andra och shoppa. Igår, efter jobbet, var jag och min fina vän Nina och shoppade, åt henne. Vi slog även våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att börja träna ihop, vilket verkligen är så bra för mig, då jag är så kass på att träna utan sällskap. Jag har ändå köpt nya träningskläder och allt, så nu får jag allt ta och sätta igång, något som kommer bli mycket enklare med en vän vid sin sida.

 

Nu ska jag slita mig från datorn, mysa ner mig i soffan bredvid min man och njuta lite av den fina kvällen, innan det är dags att gå och lägga sig för att sova igen. Ha en fortsatt fin kväll.

 
 Älskar dessa kruk-påsar från Ernst Kirchsteiger.