Sitter på en dröm

God kväll.
Just nu sitter jag och skriver ifrån vårt nya kontor här hemma i huset. Vi har nämligen gjort om gästrummet till ett kontor, eller vi är på väg att göra om det till ett kontor i alla fall. Vi var på IKEA igår och köpte ett högblankt skrivbord, två superfina kontorsstolar och lite annat. 
Rummet har innan bara varit ett rum som vi använt som gästrum, men som vi nu kommer få ut så mycket mer av. Ska visa er bilder när det mesta är på plats.
 
What else? Imorgon är det fredag. Denna veckan har - som alla andra veckor - gått galet snabbt. Inget mig emot, då jag just nu mest går och längtar efter julen. Nu har vi ju ändå ett vardagsrum stort nog för en stor grön gran, och en eldstad att sitta och mysa framför i vintermörkret. M-A-G-I-S-K-T. 
 
Nu ska jag drömma mig vidare här, kanske blir det även ett avsnitt Suits. Ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI