Sitter på en dröm

God kväll.
Just nu sitter jag och skriver ifrån vårt nya kontor här hemma i huset. Vi har nämligen gjort om gästrummet till ett kontor, eller vi är på väg att göra om det till ett kontor i alla fall. Vi var på IKEA igår och köpte ett högblankt skrivbord, två superfina kontorsstolar och lite annat. 
Rummet har innan bara varit ett rum som vi använt som gästrum, men som vi nu kommer få ut så mycket mer av. Ska visa er bilder när det mesta är på plats.
 
What else? Imorgon är det fredag. Denna veckan har - som alla andra veckor - gått galet snabbt. Inget mig emot, då jag just nu mest går och längtar efter julen. Nu har vi ju ändå ett vardagsrum stort nog för en stor grön gran, och en eldstad att sitta och mysa framför i vintermörkret. M-A-G-I-S-K-T. 
 
Nu ska jag drömma mig vidare här, kanske blir det även ett avsnitt Suits. Ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll.
 

Svenska musikunder

Två, helt fantastiskt bra, svenska låtar som nyligen släppts på Spotify. Kan inte sluta lyssna.
Petter + Linnea Kenriksson - Se på mig nu - / - Daniel Adams-Ray + Oskar Linnros - Sitter på en dröm
 
 

Cluse La Bohéme

Jag har hittat mig en ny favoritklocka, en Cluse. Cluse pryder många bloggare och kändisars armar, och har 420 000 följare på instagram. Den är så stilren och snygg, och banden går att byta ut mot flertalet olika sorter, material och färger. Modellen jag har heter La Bohéme. Finns bland annat att köpa på Cluse's egna hemsida samt Zalando, där jag köpte den.
 
 
Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.