Recovery

Söndag, en bra dag för att återhämta sitt inre och yttre efter veckans gång. Lugn och ro, en öppen brasa, harmoni och en och annan ansiktsmask.
Jag har börjat använda mig utav en helt ny hudvårdsserie, inte ny i allmänhet, utan ny för mig då jag ej använt mig av dessa produkter innan. Emma S. Modellen, Emma Sjöbergs, egna hudvårdsserie.
Har dagkräm, nattkräm samt ett serum, för den torra hy jag alltid får under vinterhalvåret.
Har även kompletterat med en fantastisk facial mist, perfekt i torra miljöer som framför datorn, där jag är placerad hela min arbetstid. Har även investerat i seriens mest omtalada ansiktsmask, enzym peelingen. Denna mask innehåller både AHA och BHA syror, vilket gör att den är väldigt stark, men man behöver bara en minut av denna för att få en helt ny lyster i ansiktet. Man blir dock helt röd i ansiktet efter användning, i ett par timmar, så jag kör alltid denna mask innan jag ska sova. Däerfter kompletterar jag med "overnight repair mask", som återfuktar huden ordentligt under natten.
 
Jag är hittills så nöjd med den här serien, och den har fått helt otroliga recensioner, därav började jag använda just den. Jag hoppas att den kommer hålla huden fin och spänstig hela vintern lång.