Recovery

Söndag, en bra dag för att återhämta sitt inre och yttre efter veckans gång. Lugn och ro, en öppen brasa, harmoni och en och annan ansiktsmask.
Jag har börjat använda mig utav en helt ny hudvårdsserie, inte ny i allmänhet, utan ny för mig då jag ej använt mig av dessa produkter innan. Emma S. Modellen, Emma Sjöbergs, egna hudvårdsserie.
Har dagkräm, nattkräm samt ett serum, för den torra hy jag alltid får under vinterhalvåret.
Har även kompletterat med en fantastisk facial mist, perfekt i torra miljöer som framför datorn, där jag är placerad hela min arbetstid. Har även investerat i seriens mest omtalada ansiktsmask, enzym peelingen. Denna mask innehåller både AHA och BHA syror, vilket gör att den är väldigt stark, men man behöver bara en minut av denna för att få en helt ny lyster i ansiktet. Man blir dock helt röd i ansiktet efter användning, i ett par timmar, så jag kör alltid denna mask innan jag ska sova. Däerfter kompletterar jag med "overnight repair mask", som återfuktar huden ordentligt under natten.
 
Jag är hittills så nöjd med den här serien, och den har fått helt otroliga recensioner, därav började jag använda just den. Jag hoppas att den kommer hålla huden fin och spänstig hela vintern lång. 
 
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI