Meloneras, Gran Canaria

Om några veckor så tar vi resväskorna och åker söderut, närmare bestämt till Meloneras, Gran Canaria. Vi kör en försenad bröllopsresa, deluxe. Denna resort har allt man kan tänka sig, ett afrikainspirerat område med sju olika pooler, fyra restauranger, fyra barer, en egen "sandstrand" och fantastiska rum. Det bara osar lyx om detta fem stjärniga hotell, ett perfekt val som bröllopsresa. Har inte varit utomlands på över två år, i och med att vi haft andra saker att spara till, som bröllop och hus. Så jag kan ju lova att jag längtar så himla mycket efter att bara få komma iväg från vardagen lite, lapa sol samt äta och dricka gott, med mannen i mitt liv.
 
(Ej mina bilder)

Mammis

Underbart romantiskt! <3 Skulle vääääldigt gärna vilja åka iväg nu också!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI