A little party never killed nobody

God kväll!
Idag är det ingen superpigg Ella som skriver. Igår hade företaget en jätte kick off på Clarion Post Hotel, med allt vad det innebär. Det var fantastiska föredrag under dagen, och ett riktigt ordentligt party på kvällen. Hade superkul, och är därav lite sliten idag. Vi fick även hotellrum att sova över i, och en otroligt hotellfrukost imorse. Allt var verkligen superlyckat!
 
Idag har jag även varit och firat min svärmor som fyller år, och nu ska jag krypa ner i soffan med lite godis och The Originals. Vill även visa er min nya färgkod i sofforna här hemma, har samlat alla nya kuddarna i en och samma soffa här nedan. Marint, mossgrönt och gråskalor, mycket sammet. Samtliga kuddar är ifrån H&M, som nu har inne såå många fina kuddfodral.
 
Hoppas att ni alla har haft en skön början på helgen, och får en minst lika härlig fortsättning.
 
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI