Recovery

Söndag, en bra dag för att återhämta sitt inre och yttre efter veckans gång. Lugn och ro, en öppen brasa, harmoni och en och annan ansiktsmask.
Jag har börjat använda mig utav en helt ny hudvårdsserie, inte ny i allmänhet, utan ny för mig då jag ej använt mig av dessa produkter innan. Emma S. Modellen, Emma Sjöbergs, egna hudvårdsserie.
Har dagkräm, nattkräm samt ett serum, för den torra hy jag alltid får under vinterhalvåret.
Har även kompletterat med en fantastisk facial mist, perfekt i torra miljöer som framför datorn, där jag är placerad hela min arbetstid. Har även investerat i seriens mest omtalada ansiktsmask, enzym peelingen. Denna mask innehåller både AHA och BHA syror, vilket gör att den är väldigt stark, men man behöver bara en minut av denna för att få en helt ny lyster i ansiktet. Man blir dock helt röd i ansiktet efter användning, i ett par timmar, så jag kör alltid denna mask innan jag ska sova. Däerfter kompletterar jag med "overnight repair mask", som återfuktar huden ordentligt under natten.
 
Jag är hittills så nöjd med den här serien, och den har fått helt otroliga recensioner, därav började jag använda just den. Jag hoppas att den kommer hålla huden fin och spänstig hela vintern lång. 
 
 

A little party never killed nobody

God kväll!
Idag är det ingen superpigg Ella som skriver. Igår hade företaget en jätte kick off på Clarion Post Hotel, med allt vad det innebär. Det var fantastiska föredrag under dagen, och ett riktigt ordentligt party på kvällen. Hade superkul, och är därav lite sliten idag. Vi fick även hotellrum att sova över i, och en otroligt hotellfrukost imorse. Allt var verkligen superlyckat!
 
Idag har jag även varit och firat min svärmor som fyller år, och nu ska jag krypa ner i soffan med lite godis och The Originals. Vill även visa er min nya färgkod i sofforna här hemma, har samlat alla nya kuddarna i en och samma soffa här nedan. Marint, mossgrönt och gråskalor, mycket sammet. Samtliga kuddar är ifrån H&M, som nu har inne såå många fina kuddfodral.
 
Hoppas att ni alla har haft en skön början på helgen, och får en minst lika härlig fortsättning.
 
 

Meloneras, Gran Canaria

Om några veckor så tar vi resväskorna och åker söderut, närmare bestämt till Meloneras, Gran Canaria. Vi kör en försenad bröllopsresa, deluxe. Denna resort har allt man kan tänka sig, ett afrikainspirerat område med sju olika pooler, fyra restauranger, fyra barer, en egen "sandstrand" och fantastiska rum. Det bara osar lyx om detta fem stjärniga hotell, ett perfekt val som bröllopsresa. Har inte varit utomlands på över två år, i och med att vi haft andra saker att spara till, som bröllop och hus. Så jag kan ju lova att jag längtar så himla mycket efter att bara få komma iväg från vardagen lite, lapa sol samt äta och dricka gott, med mannen i mitt liv.
 
(Ej mina bilder)