Vi har köpt hus!!!!(!!!!)

Vår dröm har äntligen slagit in, vi har köpt hus!!! Vi har länge letat efter hus, och till slut så fann vi vår drömvilla, i Onsala.. Vilket betyder att vi flyttar "hem" igen!! Första juli sker flytten och jag längtar sååååååååååååhär mycket! Är så lycklig!! Det är ett hus med tre sovrum, två badrum, stor altan i sydväst-läge och en stor fin tomt. Nästan samtliga rum är nyrenoverade och den ligger helt perfekt till med hörntomt och allt. Kan inte ens fatta det själv, det här året känns verkligen som vårt år. Först bröllop och knappt en månad efter flyttar vi in i vårt egna hus. Fortsättning följer!
 

Mammis

Ska bli så gott att få "hem" er :) En fantastisk villa, tror ni kommer att må gott där! <3

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
ELLA

tinabanck.se

Men så himla vackert ju! Grattis. :D

Svar: Stort tack!! :) <3
ELLA

Michaela

Stort grattis Ella! Önskar er all lycka, samma med bröllopet. Massa kramar fina du <3

Svar: Tusen tack fina Michaela!! <3
ELLA

Anonym

Åh detta hade jag helt missat! Följer dig på bloglovin men har varit borta ett tag, och nu när jag klickade in på din blogg så hade du flyttat! En tanke kan vara att flytta dina följare från gamla adressen till nya? Det brukar dom på bloglovin kunna fixa åt en :)

Svar: Hej! Åh jag försökte det igår men misslyckades, troligen pga att jag precis gjort domänbyte, ska försöka fixa det idag igen! :) tack för tipset!
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI